Élet-Stílus

Szexuális felvilágosító sorozatot indított a Pornhub

A tizenegy részes széria összes epizódját szakértők narrálják végig.

Azzal valószínűleg senki nem vitatkozik, hogy a 2020-as év rendkívül kaotikusra sikeredett, tele olyan fordulattal, amelyekről tényleg nem gondoltuk volna, hogy valaha megtörténhetnek, aztán mégis. Ezek forgatagába az is jól illeszkedik, hogy a világ egyik legnagyobb pornóoldala, a Pornhub idén leginkább azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy ingyen prémium hozzáférést osztogatott az olaszoknak, családi videókat prezentált a kézmosásról, és a szociális távolságtartásra is mozgóképes formában hívta fel a figyelmet. Hát persze, hogy tudták emelni a tétet.

A Ladbible most arról ír, hogy a a felnőttfilmes oldalon egy új videósorozat indult Pornhub Sexual Wellness Centre néven, az eddigiekhez képest eltérő célokkal.

Egy szexuális felvilágosító sorozatról van ugyanis szó, amely már most elérhető a videómegosztón. A tizenegy részes sorozat összes epizódját szakértők narrálják végig – nem, nem pornószínészek, hanem okleveles szexuálterapeuták –, és szót ejtenek többek között a párkapcsolatokról, a védekezésről, a higiéniáról, és természetesen magáról a szexről is.

A cégnél úgy gondolták, erre azért van szükség, mert a pornó az esetek legnagyobb részében hamis képet ad a szexuális együttlétekről, alkalmas arra, hogy egy sor helytelen, adott esetben egészségtelen mítoszt ültessen el a nézők fejében, nekik pedig, mint a piac egyik legjelesebb résztvevőjének felelősséget kell vállalniuk a nézőikért.

A narrátorként közreműködő terapeuta, Laurie Betito azt ígérte, értékes információkkal fognak szolgálni a nézőiknek egészségügyi és élvezeti szempontból is.

A sorozat nyitóoldalát most inkább nem linklnénk be, de akit érdekel, nagyon könnyen meg tudja találni.

 

Kiemelt kép: Gabe Ginsberg / Contributor /Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik