Élet-Stílus

„Lady Ninja” – szétverte a betörőt a 67 éves, fekete öves nő egy idősek otthonában

Amikor egy 59 éves férfi betört egy idősek számára fenntartott apartmanházba a kaliforniai Fontana városában, feltehetően nem számított arra, hogy komoly ellenállásba fog ütközni. Arra pedig biztos nem, hogy egy törékenynek tűnő, alig másfél méter magas nő felül fog kerekedni rajta. Pedig pontosan ez történt – jelentette a helyi sajtó.

A férfi ugyanis összetalálkozott a 67 éves Lorenza Marrujóval, aki évtizedeken át tanult harcművészetet, és bizonyította, hogy még mindig képes elbánni nála nagyobb emberekkel is.

Donald Robert Prestwood először Marrujo lakásába tört be, de onnan hamar elmenekült, miután a nő egy sárga baseballütővel fenyegette meg. A férfi ekkor elkövette azt a hibát, hogy rátámadt a nő 87 éves szomszédjára, akinek sikítása után a saját elmondása szerint fekete övvel rendelkező Marrujo azonnal akcióba lépett.

Rossz házat választott a betörő: rommá verte a 82 éves testépítő nő
Minden keze ügyébe eső tárggyal ütlegelte a támadóját az idős nő.

Miután riasztotta a rendőrséget, berohant a lakásba, majd rögtön rátámadt a férfira: kirúgta a lábát, hogy a földre kerüljön, majd olyan erővel csavarta meg az ujját, hogy fájdalmában felkiáltott.

Majd bumm, kétszer könyökkel ráütöttem a szegycsontjára

mondta el Marrujo a The Press-Enterprise című lapnak. Aztán beletérdelt a nyakába és addig ott tartotta a földön, amíg a rendőrök meg nem érkeztek. A férfit idősek bántalmazása gyanújával letartóztatták, és előzetes letartóztatásba helyezték.

A helyi rendőrség szóvivője ugyan dicsérte a nőt, de közölték, hogy hasonló helyzetben inkább azt tanácsolják mindenkinek, hogy hívják a rendőrséget, mert soha nem lehet tudni, hogy a támadónál nincs-e fegyver.

A kiemelt képen Lorenza Marrujo. Fotó: CBS Los Angeles

Ajánlott videó

Olvasói sztorik