Élet-Stílus

Bikini helyett rabruha – bizarr betörések miatt került börtönbe az Instagram-modell

A 25 éves nő a legkeményebb ausztrál női börtönbe került.

Egy évig tartó börtönbüntetésre ítéltek Ausztráliában egy népszerű Instagram-modellt, akit egyebek mellett több furcsa betörés miatt tartóztattak le – jelentette a news.com.au. Az ausztrál híroldal beszámolója szerint Monique Agostino több, bizarrként jellemzett betörést hajtott végre fiatalkorú fiúkkal, Sydney városában.

A 25 éves nő és társai az arcukat fekete maszkkal eltakarva törtek be, vagy próbáltak betörni több üzletbe is: pizzériába, kávézóba, étterembe és boltba, egy vésőt használva az ajtók feltörésére. Saját ügyvédje szerint a betöréseket olyan amatőr módon hajtotta végre a modell, hogy nem volt kérdés, el fogják kapni.

Egy alkalommal például egy bankkártyát lopott el, miután betört egy kávézóba, és a kártyát arra használta, hogy kaját vásároljon magának egy McDonald’s étteremben.

A nőt eredetileg két évig tartó börtönbüntetésre ítélték, de fellebbezett a túl szigorúnak tartott büntetés ellen. A fellebbezés idejére szabadlábra helyezték, de később újra letartóztatták, miután megsértette a szabadlábra-helyezés feltételeit. Egy ausztrál bíróság végül egy évre csökkentette börtönbüntetését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik