Élet-Stílus

Terhes felesége mentett meg a cápatámadástól egy férfit Floridában

Gondolkodás nélkül ugrott a vízbe, amikor meglátta a cápauszonyt, majd a vért.

A 30 éves Andrew Eddy csak éppen beleugrott a vízbe egy motorcsónakból vasárnap délelőtt az amerikai Florida Keys partjainál, amikor egy háromméteres cápa támadt rá, és beleharapott a vállába. A férfi életét végül terhes felesége, Margot Dukes-Eddy mentette meg, aki azonnal a vízbe ugrott, hogy kimentse – jelentette a Miami Herald című lap.

A rendőrségi jelentés szerint:

Dukes látta a cápa hátuszonyát, majd ahogy vér jelenik meg a vízben. Dukes hezitálás nélkül a vízbe ugrott, és a hajóba húzta Eddy-t.

A férfit a csónakkal vitték Marathon város egyik strandjára, ahol már várták őket a mentősök, majd helikopterrel szállították egy Miami városában található kórházba. Azt nem lehet tudni, hogy a férfi jelenleg milyen állapotban van. A kórház szóvivője a család kérésének eleget téve kedden nem válaszolt a Herald érdeklődésére, és a feleség sem nyilatkozott a lapnak az esetről.

A rendőrségi jelentés szerint a hajóban a házaspár mellett ott voltak a feleség szülei, lánytestvére, és az ő barátja, akik mind voltak a vízben, mielőtt Eddy beugrott. A közelben többen is sznorkeleztek aznap délelőtt, és közülük többen is arról számoltak be, hogy egy majdnem három méter hosszú bikacápát láttak úszni a vízben.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Gettyimages

Ajánlott videó

Olvasói sztorik