Élet-Stílus

Máris barátokra lelt a magányos öregúr, aki eddig barátkereső hirdetésekben próbált társaságot találni

Még Magyarországról is írtak a férfinek, aki felesége halála óta a magánnyal küszködik.

Kedden mi is beszámoltunk a brit Tony Williams történetéről, aki felesége elvesztése óta próbált valahogy barátokat szerezni – eddig sikertelenül. A 75 éves férfi korábban úgy fogalmazott, imádott felesége, Jo egyben a legjobb barátja is volt. Tavasszal kiderült, hogy az asszonynak hasnyálmirigyrákja van, a diagnózist követően kilenc nappal el is hunyt.

Barátokat keres a magányos öregúr, de senki nem hívja
Felesége elvesztése óta kibírhatatlan számára az egyedüllét.

Tony azóta már-már kétségbeesetten kutatott társaság után, a Metro pedig arról számolt be, hogy a férfi végül sikerrel járt.

Miután az interneten megjelent a férfi története, szó szerint több százan próbálták felvenni a kapcsolatot Tonyval, aki korábban „ barátkereső” hirdetést is feladott és a háza elé is kitett egy táblát, melyen elmesélte történetét.

A Metro szerint Amerikától kezdve, Hollandián át egészen Magyarországig rengeteg helyről jelezték, hogy szeretnék felvenni a kapcsolatot a férfivel.

A jelentkezők közül a legfiatalabb 17, a legidősebb 90 éves, és mindannyiukban közös, hogy kijelentik,

Senkinek nem szabad egyedül lennie a világon, különösen a világjárvány idején.

A jelentkezők közül szinte kivétel nélkül mindenki a Tonyéhoz hasonló történeteiről ír. Sokak vesztették el szüleiket, nagyszüleiket ugyanolyan körülmények között, mint a brit férfi, egy válaszoló arról írt, az ő nagymamája is hetekkel azután halt meg, hogy egyáltalán diagnosztizálták nála a gyilkos kórt.

Tony most már biztosan nem lesz magányos. A járvány és a földrajzi távolságok miatt a jelentkezők nagy részével ugyan biztosan nem találkozhat személyesen, de az internet segítségével már ma felvehette a kapcsolatot egy csomó barátjelölttel.

Végül meg kell említeni, hogy végre a helyiek is felfigyeltek a magányos öregúr történetére, így már többen felajánlották, hogy szívesen beugranak alkalomadtán Tonyhoz, hogy egy kicsit eltereljék a gondolatait a felesége hiányáról, és hogy adott esetben tényleg összebarátkozzanak.

 

Kiemelt kép: Illusztráció (Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik