Élet-Stílus

Eltűntek a nagypapa hamvai

Nem kicsit bakizott az amerikai posta.

Laura Helfner fontos csomagot várt postán: a Long Island-i nőnek Nebraskában feladták a nagyapja hamvait tartalmazó urnát.

Donald Pickering 88 éves korában halt meg, és utolsó kívánsága az volt, hogy hamvai kerüljenek imádott felesége, az 1997-ben elhunyt Marcia sírjába. Ezt intézte volna az unoka, ám amikor a postai csomag megérkezett Helfnerhez, szanaszét volt tépve a kartondoboz,

az urna pedig egyáltalán nem volt benne.

A csomag tetejére egy cetlit tett a postás, amiben elnézést kér az „esetleges kellemetlenségekért” – és itt nyilván csak a doboz állapotára utalt, nem arra, hogy a lényeg hiányzik belőle.

Laura Helfner úgy tudja, hogy nagyapja hamvait augusztus 19-én adták fel Nebraska Cityben, és a küldemény Des Moines (Iowa) érintésével augusztus 24-én megérkezett Jersey Citybe (New Jersey), onnan két nap elteltével elküldték Helfner címére. A többit tudjuk.

A nő rettenetesen kiborult. Telefonon tett panaszt, de azt mondták, hivatalos e-mailben kell jeleznie a problémát. Helfner a Newsdaynek elmondta:

Ez nem egy pár cipő, amit az Amazon elkevert valahová. Ez a nagyapám.

A fiatal nő szerint az eljárás az empátia, odafigyelés teljes hiányáról tanúskodik.

Ez az egész olyan, mint egy véget nem érő rémálom. Csak annyit szeretnék, hogy valaki jelenjen meg az ajtómban az urnával és a hamvakkal.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Kinyitotta a koporsót, hogy elbúcsúzzon apjától, és sokkot kapott
A Mexikó-mez stimmelt, csak egy idegen férfi holttestére volt ráhúzva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik