Élet-Stílus

Kinyitotta a koporsót, hogy elbúcsúzzon apjától, és sokkot kapott

A Mexikó-mez stimmelt, csak egy idegen férfi holttestére volt ráhúzva.

Natividad Torres Cordova hasnyálmirigyrákban hunyt el. A családja a houstoni Santana Funeral Directors céget bízta meg a temetéssel. Hiba volt.

A szertartás napján az eltávozott férfi lánya, Maria Vasquez még a gyászolók megérkezése előtt odament a koporsóhoz, hogy búcsúzóul még egyszer azt mondja apjának, „Szeretlek”. Kinyitotta a ládát, amelyben Natividad Torres Cordovának kellett volna feküdnie a mexikói futballválogatott mezében, ahogy kérték a rokonok,

és a mez stimmelt is, csak egy vadidegen halottra volt ráhúzva.

Maria Vasquez és testvérei kiborultak. Egy houstoni tévécsatornának nyilatkozva elmondták: olyan volt az egész, mint egy gonosz tréfa. Apjuk a legjobbat érdemelte volna, így azonban egy rémálom lett a búcsúztatásból.

Közel két órába telt a temetkezési vállalatnak, hogy előkerítsék Vasquezék apját, de a holttest még akkor sem volt előkészítve a szertartásra.

A cég illetékese szerint mindent megtettek, hogy a család kéréseinek eleget tegyenek, és sajnálják az esetet; a temetés árát visszatérítették. A gyászolók azonban ettől cseppet sem nyugodtak meg: elmondásuk szerint a temetkezési vállalat emberei a helyszínen nem tanúsítottak sem megbánást, sem együttérzést; így a család vélhetően jogi útra tereli az ügyet.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Egy linket kapott, hogy megnézhesse a koronavírusban meghalt szülei temetését
A brit nő anyja és apja két nap különbséggel hunyt el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik