Élet-Stílus

Nevetséges jelmezekkel hozza zavarba a férj dolgozó feleségét

Mindenkinek az agyára megy a home office.

Az indianai Cara Fields azt mondja, férje, Matt mindig is szerette zavarba hozni őt a nyilvánosság előtt. Most, hogy karantén van, ennek ráadásul egy új verziójára is rátalált a férfi.

Az étkezőnket irodává alakítottam át, ahol a kamera az étkezőasztalunk felé néz, így virtuális lehetőséget látott arra, hogy zavarba hozzon

– így Cara Fields a Bored Pandának.

Matt az első pár alkalommal még nem spilázta túl, csak egy cowboykalapot vagy egy hawaii inget vett fel, és abban jelent meg az asztalnál, de aztán eszkalálódott a dolog. A barátaik ugyanis különböző extravagáns jelmezeket küldtek a férjnek, hogy folytassa tovább, így volt már mikor Batman- jelmezben, volt, mikor Walley-nek (Waldónak, Vilinek) öltözött be.

fotó: Linkedin/Cara Fields

A feleség ezekről a maskarákról képet is készített, amiket a Linkedinre fel is töltött, ahol pedig a többi felhasználó természetesen el van alélva, és arról biztosítják a házaspárt, hogy ennél viccesebbet még soha nem láttak. És szerencsére Cara Fields munkatársai is így gondolják.

Szinte mindig még előttem észreveszik. Ez egészen biztosan segít az embereknek arra emlékezni, hogy néha meg kell pihenni és hogy nevessenek ezekben az időkben

– mondta még az ara.

Kiemelt kép: Linkedin/Cara Fields

Ajánlott videó

Olvasói sztorik