Élet-Stílus

Melania Trumpot szétszedik a kommentelők amiatt, amit a Fehér Ház kertjével csinált

Egy kicsit modernebbé akarták alakítani.

Az amerikai First Lady a hétvégén nagy lelkesedéssel mutatta meg egy Twitter bejegyzésben, hogyan alakította át a Fehér Ház kertjét. Az elképzelés az volt, hogy modernebb és letisztultabb legyen, amit többek között úgy oldottak meg, hogy eltávolították a fákat, amiket még John F. Kennedy felesége, Jacqueline Kennedy sajátkezűleg ültetett, fehér rózsákra cserélték az élénk színű tulipánokat és mészkőjárdát raktak le.

A történelem előtt tisztelegünk és a jövőt ünnepeljük a Fehér Ház gyönyörű rózsakertjében az este. Köszönet mindenkinek, aki segített megújítani ezt az ikonikus és igazán nagyszerű teret

– írta Melania Trump.

A kommentelők azonban nem voltak elragadtatva az újradizájnolt kerttől és darabjaira cincálták Donald Trump nejét. Volt, aki szerint Melania parkolót csinált az édenből, más pedig a Trump családhoz hasonlította.

Melania a Trump családról modelezte a rózsakertet. Hideg és üres.

Mi sem csodálkozunk, hogy az előtte-utána képeket látva sokan inkább az előtte állapotra szavaznának, akárcsak a felújított Moncsicsi Jézus esetében. Lehet, hogy ahhoz is köze van Melania Trumpnak?

Minden idők legbénább restaurátora már örül a Moncsicsi Jézusnak
Az Ecce Homo elrontása miatt lett világhírű, de azóta minden jóra fordult!

Kiemelt kép: Win McNamee/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik