Kultúra

Egykori tanácsadója írt leleplező könyvet Melania Trumpról

Hamarosan megjelenik az egykori tanácsadója által írt könyv Melania Trumpról, írja a Guardian. Stephanie Winston Wolkoff Melania and Me című könyvében a first ladyvel való elmúlt tizenötévnyi kapcsolatáról ír, melyről azt mondja, leleplező lesz. A szeptember 1-jén megjelenő kötet javarészt a Fehér Ház keleti szárnyában történtekről fog szólni, ahol Melania Trump irodája volt, valamint az elnöktől és nejétől való csúnya szakításról.

Nem sokkal azután, hogy Donald Trump megnyerte a 2016-os elnökválasztást, Stephanie Winston Wolkoffot kinevezték Melania Trump díjazás nélküli tanácsadói közé, aki kiemelkedő szerepet játszott abban, hogy segítsen neki a New York-i Fehér Házba költöző firsd ladyvé válásában, miközben politikai tanácsokkal látta el.

Wolkoffot 2018 februárjában menesztették a Fehér Házból, miután olyan hírek terjedtek el róla, hogy cége 26 millió dollárt kapott Trump beiktatási ceremóniája és az ahhoz kapcsolódó események megszervezéséért. Wolkoff, aki nem becsapásként élte meg elbocsátását, azt állította, hogy 1,62 millió dollárt kapott, amit stábja alkalmazottainak fizettek ki. Később Wolkoff együttműködött a szövetségi ügyészekkel abban a nyomozásban, mely a Donald Trump beiktatási bizottságának támogatásokból megszerzett, rekordösszegű, 107 millió dolláros költését vizsgálta.

Kiemelt kép: STRINGER / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik