Élet-Stílus

Híres lett a parkolóban éneklő LIDL-alkalmazott

Gerincproblémák miatt kezdett énekelni.

Lily Taylor-Ward az angliai Sandiacre-ben él, a helyi LIDL alkalmazottja. A bolti dolgozót azonban most már messze nem csak a kistelepülésen ismerik.

A 24 éves nő a járványidőszakban találta ki, hogy ha már gyerekkora óta énekel, és az interneten is énekórákat ad, tudásával akár a vásárlókat is megörvendeztethetné. Megkérdezte főnöke véleményét is, aki valahogy így reagált: „miért is ne?!”, úgyhogy Lily – természetesen csak a műszakjának vége után –

kiment az áruház parkolójába, és szigorúan ügyelve a társadalmi távolságtartásra, énekelni kezdett.

Taylor-Ward gyerekkorában súlyos gerincbetegségben szenvedett, felmerült annak a veszélye is, hogy lebénul, és egy nagyműtét után többek közt az éneklést javasolták neki az orvosok a hátizmok erősítésére. Így kezdődött énekesi pályafutása; kezdetektől fogva leginkább klasszikus darabokat és operákat énekelt.

Ahogy az a közösségi oldalak feltalálása óta ilyenkor történni szokott, Lily Taylor-Ward produkciójáról már nemcsak azok tudnak, akik véletlenül a LIDL-be vagy annak parkolójába tévednek – a lányról írnak a bulvárlapok, sőt már a BBC-n is bemutatták őt egy videóban, amelyben többek közt arról is mesélt, hogy a brit egészségügy számára 33 millió font adományt összegyűjtött, azóta lovaggá ütött Sir Tom Moore-t is meglepte egy dallal a veterán 100. születésnapján

Úgyhogy most mi is mutatunk egy parkolós fellépést:

Az áruházi alkalmazott immár Miss Lily Lovejoy néven vállal fellépéseket, az emberek pedig már nemcsak vásárolni járnak a helyi LIDL-be, hanem azért is, hogy meghallgassák Lily fantasztikus előadását.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik