Élet-Stílus

Születésnapján közölte leszbikus barátnőjével: férfiként szeretne tovább élni

Üzenetben írta meg, hogy transznemű.

Blayr és Kai-De Batchelor 2013-ban ismerkedett meg; egyikük Louisianában, a másik Alabamában élt akkor, egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak.

A két lány között hamar romantikus érzések alakultak ki, Blayr nem sokkal később beköltözött Kai-De alabamai otthonába. 2016 áprilisában Floridában összeházasodtak, és oda is költöztek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kai-De & Blayr Batchelor (@thebatchelors420) által megosztott bejegyzés, Júl 17., 2020, időpont: 10:24 (PDT időzóna szerint)

Két évvel később harmonikus kapcsolatuknak véget is vethetett volna Kai-De vallomása, aki párja születésnapján, üzenetben megírta, hogy transznemű, és férfiként szeretne élni.

Rettegtem attól, hogy bárkinek is elmondjam az igazságot. Amikor végül bevallottam Blayrnek, óriási kő esett le a szívemről

idézi a Daily Mail a 31 éves Kai-De Batchelort, aki elmondása szerint már gyerekként arról fantáziált, hogy férfivé operálják, de kinevették, amikor erről beszélt. Idővel a leszbikusságot tartotta az egyetlen lehetséges választásnak.

A 27 éves Blayr Batchelor azt mondja, először sokkolta a dolog, és eltartott egy ideig, hogy feldolgozza magában ezt az egészet, de nem szakított párjával, sőt azt mondja, párja vallomása óta sokkal bensőségesebb a viszonyuk, és most közelebb állnak egymáshoz, mint eddig bármikor.

Kai-De tesztoszteron-terápián esik át, idén májusban, nem sokkal 4. házassági évfordulójuk után kezdték meg nála a hormonkezelést. Blayr így nyilatkozott a különleges viszonyról:

Nem érdekel, hogy Kai-De fiú vagy lány. Szeretem őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik