Élet-Stílus

Videón, ahogy elrabolnak egy csecsemőt egy orosz kórházból

Szinte hipnotizálta az elkövető a kismamát.

Július 25-én este egy nő bekopogott az oroszországi Szalszk városában található kórház szülészetére, azzal, hogy a nővérét keresi, aki ott szült.

Egy anya, Natalja Ruszikova a kérésére körbement az emeleten, és amikor visszatért, hogy közölje, nem találta meg a kismamát, az ismeretlen már bent volt nála a kórteremben. Megkérdezte, hogy került be a szobába, de a nő nem válaszolt

Az anya azt nyilatkozta, furcsa tekintete volt a nőnek, szinte hipnotizálta őt. Ruszikova a vécére indult, a nő mondta, hogy kimegy ő is, de végül a szobában maradt. Amikor az anya visszaért a mosdóból, szobatársa azzal várta, hogy egy nő kivitte magával az újszülöttet. Natalja Ruszikova akkor jött rá, hogy háromnapos kisfiát elrabolták.

Az alábbi videófelvételen látható, ahogy egy nő egy szatyorban viszi magával a gyereket.

A TASZSZ azt írja, hogy egy 40 éves nő rabolta el a kisfiút, és hazavitte kalmükföldi otthonába. Egyes források szerint a nő maga is szülni ment a szalszki klinikára, de elvetélt, ezért távozott a kórházból más gyerekével. A gyerekrablót letartóztatták, akár tizenkét év szabadságvesztés is lehet a büntetése.

Ruszikováék visszakapták a gyermeküket, a kisfiú egészséges. Az alábbi videón az látható, ahogy a nyomozó hatóságok átadják a csecsemőt az anyjának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik