Élet-Stílus

Épp nem volt ruha a két fiatal nőn, amikor kamerát találtak a hotelszobában

A szomszéd szobába vezetett a kábel a floridai hotelben.

Július 15-én este a floridai Key Westben két fiatal nő visszaérkezett a tengerpartról a szállodába, miután a helyi strandon fürdőztek. A 24 és a 27 éves nő a DoubleTree Resort egyik szobájában lakott; egyikük meztelenül állt a tükör előtt, a másik épp a fürdőszobából jött ki egy szál törülközőben, amikor észrevettek valami furát.

Egészen pontosan egy kamerát, amiből egy hosszú fekete kábel lógott ki. A vezetéket pedig láthatóan a szomszédos hotelszobából vezették át.

A Miami Herald cikke szerint az egyik nő felüvöltött:

Ez egy kib****tt kamera!

A kiabálás után a vezetéket valaki rángatni kezdte a szomszédból, majd rohanó léptek és ajtócsapódás hallatszott. A nők azonnal hívták a rendőrséget; a kiérkező zsaruk a szomszédban megtalálták a 49 éves Robert Mann Privette-et, aki először tagadta, hogy bármi köze lenne a kamerához, de később – miután a rendőrök a szoba átvizsgálásával fenyegetőztek – a férfi megtört, és bevallotta, hogy ő csempészte be a szomszéd szobába a felvevőt, hogy kukkolhassa a fiatal nőket.

Privette azt is elárulta, nem az első alkalom, hogy nők után kémkedik, munkája miatt sokat utazgat, és ilyenkor éli ki perverz vágyait. Hogy eddig hányszor rejtett el kamerát mások szobájában, nem tudta pontosan megmondani,

de az biztos, hogy csak idén több mint tíz alkalommal történt ilyesmi.

A dél-karolinai férfit előállították, 30 ezer dollár óvadék ellenében szabadlábon védekezhet.

Fotó: Monroe megyei sheriff hivatala

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Bizarr módszerrel filmezte a nők bugyiját a Tescóban
„Buta fiú voltam” – mondta a brit férfi a bíróságon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik