Élet-Stílus

Bizarr módszerrel filmezte a nők bugyiját a Tescóban

„Buta fiú voltam” – mondta a brit férfi a bíróságon.

Bizarr kukkolási technikával fényképezett nőket egy 55 éves brit férfi. Karl Anthony Bergert egy Tesco-áruházban tartóztatták le, miután valaki észrevette, hogy felvételeket készít nők szoknyája alatt.

Yeovil város szupermarketében egy a feleségével és lányával vásárló férfi vett észre egy embert, aki nagyon furán viselkedik. Szemtanúja volt, amint a ruhaosztályon a bizarr vevő odatartja a bevásárlókosarát egy nő szoknyája alá. A kosárban egy mobiltelefon volt.

Negyedórával később a zöldség-gyümölcs részlegen megismétlődött a jelenet, a férfi – aki egyébként egy laptopot tartott a hóna alatt – a kosarából filmezte egy másik vásárló nő szoknyája alatti részt.

Ezek után a szemtanú jelezte a látottakat egy biztonsági őrnek.

A rendőrök kiérkezésekor a perverz vásárló az emeleti kávézóban volt, és amikor meglátta a járőrök közeledését, megpróbált lemenni a mozgólépcsőn, ám az ellenkező irányba haladó lépcsőre lépett, így hamar elkapták.

A bíróság előtt a férfi elmondta:

Buta fiú voltam. A kosaramba tettem a mobilomat és tiltott fotót készítettem. És ez már egy ideje zajlik.

A mobiltelefonja átvizsgálása után kiderült, hogy Karl Anthony Berger 2017 februárja és 2018 júliusa között számos hasonló felvételt készített nőkről. A férfit – akinek a lakásán 8,95 gramm marihuánát is találtak – közmunkára ítélték, és részt kell vennie egy szexuális bűncselekményeket elkövetők számára létrehozott speciális programban.

 

via Somerset LiveMirror, kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik