Belföld

Nem először vett fel titokban tusoló nőket a férfi, aki lebukott a Balaton Sound alatt

A Kaposvári Járási Ügyészség tiltott adatszerzés bűntette miatt emelt vádat egy budapesti férfi ellen, aki fiatal nőkről engedély nélkül készített videofelvételeket.

A 41 éves vádlott villanyszerelőként dolgozott Zamárdiban a Balaton Sound fesztivál idején. A férfi szállása nem messze volt attól a tábortól, ahol a fesztiválon dolgozókat helyezték el, így meg tudta figyelni, hogy a táborban lakó lányok mikor használják a különálló épületben lévő közös női zuhanyzót.

A férfi 2019 júliusában egyik éjszaka a zuhanyzóépület toalett részében elrejtőzött, majd amikor észlelte, hogy a zuhanyzóban mozgás van, felállt az egyik WC csészére és a válaszfalon átnézve telefonjával titokban videózni kezdte a tusoló sértettet. A nő azonban észrevette a vádlottat és rá kiabált, ezért a férfi sietősen távozott a helyszínről.

A vádlott a kukkolással a lebukás ellenére sem hagyott fel, mert még aznap éjjel pár óra elteltével visszament a vizesblokkba és ismét engedély nélkül felvételt rögzített egy másik zuhanyzó sértettről, aki ugyancsak tetten érte a férfit.

A férfi nem először vett fel titokban tusoló nőket, mivel laptopján a rendőrök további videót találtak.Az ügyészség a vádlottal szemben büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Kiemelt kép: MTI / Balogh Zoltán

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik