Élet-Stílus

Rékasi Károlyt öt évvel a balesete után újra műteni kéne

A színész azonban nem engedhet meg magának fél év kihagyást a munkában.

A motorral közlekedő Rékasi Károlyt pontosan öt évvel ezelőtt ütötte el egy szabálytalanul kanyarodó autós, a színész azóta sem jött helyre teljesen.

Még most is nyújtják, masszírozzák az izmaimat, rehabilitáció nélkül egy percre se tudnék a kamera elé állni. Hetente háromszor személyi edzővel dolgozom, hogy legalább a felsőtestem kinézzen valahogy, elfogadható legyen Bartha Zsolt karakteréhez. Az embereknek fogalmuk sincs arról, mennyi munka kell ahhoz, hogy 10 műtét után a testem működőképes legyen

– mondta a Blikknek Rékasi, akinek az egyik lába rövidebb lett, ami miatt most újabb operációra lenne szüksége.

Magasított talpú gyógycipőt viselek, de mindez nem elég. Aszimmetrikussá vált a csípőcsontom, ami kopásokhoz vezetett. A kezelőorvosom szerint minél előbb szükséges csípőprotézis beültetése, ami csaknem fél év kiesés lenne a munkából. Az újabb fájdalmak mellett a jövedelem kiesést sem engedhetem meg magamnak.

Lezárult Rékasi Károly tárgyalása, de nem érez megkönnyebbülést
Négy és fél évvel a motorbalesete után született ítélet.

Az állapota miatt a színháztól már így is el kellett köszönnie, de a sorozatos munkáját is félti.

A színházból gyakorlatilag a használhatatlanságom miatt koptam ki. A Barátok közt stábjának is nagyon nagy türelemre van szüksége velem szemben. Jóval nehezebben dolgozom, állandóan azon kapom magam, hogy Rékasi már megint támaszkodik valamire, Rékasi már megint leül. Nagyon bosszantó, hogy hozzám kell alkalmazkodni, rám kell figyelni. Gyakorlatilag egy 80 éves, rokkant testben érzem magam.

Kiemelt kép: Facebook/Barátok közt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik