Élet-Stílus

Jameela Jamil ezután a fotó után azt javasolja mindenkinek, hogy töröljék Kim Kardashiant

Közben őt is sajnálja, amiért ilyeneket tesz magával.

A színésznő elég nagy megmondó, a Kardashian családba is többször beleállt már nyilvánosan. Most azonban a követői nyomására mondta el a véleményét Kim Kardashian fotójáról, amin egy olyan fűzőt visel, amiben lehetetlenül vékony a dereka.

Több mint ezer privát üzenetet kaptam ezzel kapcsolatban. Nem azért nem ugrottam rá azonnal, mert nem gondolnám, hogy a poszt káros és kiábrándító, mert az. De az a tény, hogy írtatok nekem, azt mutatja, hogy van értelme a munkámnak. Nem próbálom meg eltörölni Kim Kardashiant. Mindig is azon voltam, hogy titeket fegyverezzelek fel a tudással, hogy felismerjétek, ezek lehetetlen elvárások egy nőtől

– kezdte Jameela Jamil, aki ezután elég lesajnálóan vette védelmébe Kardashiant.

Ahogy sokunknak, úgy Kimnek is évtizedes a testképzavara és a megszállottsága. Ezt állandósította benne és a testvéreiben a média, ami folyamatosan a megjelenésüket vizslatja. Nem szándékosan próbál meg ártani nektek, csak annyira sérült és téveszmés, hogy azt gondolja, erre van szüksége ahhoz, hogy különleges és szép legyen és ezt a követőire is rázúdítja. Hogy ez rossz-e? IGEN. De nem hiszem, hogy ő realizálja azt, hogy ugyanazt teszi a követőivel, amit vele tettek a saját példaképei, akik elhitették vele, hogy a vékony derék a kulcs a nőiességhez és a vonzerőhöz.

Jamil végezetül hozzátette, hogy emiatt nincs értelme  leordítani Kardashiant, inkább mindenki magát védje azzal, hogy kiköveti az összes olyan embert és céget, akik azt próbálják erősíteni, hogy a külsőségek számítanak, az erő, az egyenlőség és a pszichológiai szabadság helyett.

Bassza meg mindenki, aki erre bátorít. Blokkolj. Némíts. Törölj. Ismételd

– foglalta össze tömören a tanácsait Jameela Jamil.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jameela Jamil (@jameelajamilofficial) által megosztott bejegyzés, Jún 24., 2020, időpont: 10:49 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@jameelajamilofficial

Ajánlott videó

Olvasói sztorik