Szórakozás

Amber Rose terhesen is „Lapos Has Teát” iszik, nem véletlenül borult ki Jameela Jamil

Jameela Jamil azon túl, hogy mostanában a Good Place című sorozatban játszik, leginkább arról ismert, hogy előszeretettel megy neki azoknak a celebeknek, akik nem pont önmagunk elfogadására ösztönzik követőiket, sőt leginkább arra buzdítanak mindenkit, hogy ki tudja milyen mellékhatásokkal rendelkező fogyasztó cuccokat öntsenek magukba. Emiatt párszor már nekiment a Kardashianoknak, most pedig Amber Rose-nak is.

Tényleg ez a gyönyörű nő fogja megmondani, hogy fogadjam el önmagam és a testem?
Tényleg. Jameela Jamil kezdeményezése, hogy ne kilókban mérjük és határozzuk meg súlyunkat és önmagunkat egyre sikeresebb.

Ja, mert Amber Rose épp eléggé terhes, ennek ellenére viszont buzgón reklámozza a Flat Tummy Tea (Lapos has tea) nevű márka egyik termékét.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on Jun 18, 2019 at 4:00pm PDT

A Flat Tummy Tea leginkább fogyasztó hatású teákat árul, most pedig egy terhes nőknek készült terméket promóznak Amber Rose segítségével. És most mindenki gondolkodjon el pár percig a fenti fotó láttán, ahol a terméken egymás alatt olvasható a Lapos has és a terhesség kifejezések.

Jameela Jamil is elgondolkodott és rendesen ki is akadt:

Ez valami kibaszott vicc?

– tette fel a kérdést Twitterén, majd egy másik posztban azt taglalta, hogy szerinte rengeteg híres nő felelőtlenül használja a nagy követőtáborral rendelkező oldalait, amiken aztán hülyeségeket oszt meg.

Később Amber Rose is reagált, aki azt írta, hogy a termék, amit reklámozott, nem is fogyasztó hatású, hanem a puffadás és a hányinger ellen jó.

Kiemelt kép: Instagram/Amber Rose

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik