Élet-Stílus

Tizennyolc évesen meghalt az orosz Instagram-sztár, aki 15 évesen kereste az első millióját

Motorbalesetben meghalt Anastasia Tropitsel, orosz Instagram-sztár az indonéziai Bali szigetén. A 18 éves lány hat évvel ezelőtt, bloggerként kezdte a karrierjét, és sikereinek köszönhetően, már 15 évesen megkereste élete első millióját.

Anastasia Tropitsel (eredeti nevén Zubrina) a barátjával, a 30 éves Viktor Majdanoviccsal motorozott, amikor nagyjából 100 kilométer / órás sebességnél a lány alatt csúszkálni kezdett a motor, majd kerítésnek ütközött. A lány olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Arra inspirállak, hogy megtedd, amire nem vagy képes. Szárnyakat adok, hogy szabadon repülhess

– üzente a motivációs posztjaival híressé vált Anastasia a 1,2 milliós követőtáborának. A felszín alatt azonban nem volt olyan meseszerű az élete, mint amilyennek kívülről látszott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Настя, self-made миллионерша (@nastyatropi) által megosztott bejegyzés, Máj 30., 2020, időpont: 9:28 (PDT időzóna szerint)

Nem sokkal a halála előtt a lány például összeveszett az orvos apjával. Anastasia még a koronavírus-járvány kitörése előtt utazott Balira, hogy felpörgesse a csatornája látogatottságát, de aztán a hónapokra a szigeten ragadt. Türelmetlen apja azt írta neki, hogy többet kellene dolgoznia, és kevesebbet szórakozni, mert így csak elherdálja a pénzét és lerombolja mindazt, amit addig felépített.

Az apa azt mondta, Anastasia stábja és a barátja csak semmirekellő élősködők, és ha az anyja nem segített volna a lánynak, már rég elveszítette volna a gatyáját is. Anastasia úgy érezte az apja elárulta őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik