Élet-Stílus

Dér Heni mindig azt hallgatta az apjától, hogy a nő mihaszna, nem ér semmit

Emiatt mentek tönkre a párkapcsolatai.

Az énekesnő egy éve van együtt párjával, akivel már gyereket terveznek és aki az első az életében, aki mellett kiegyensúlyozottnak érzi magát. Korábbi kapcsolataiban ugyanis mindig versengett, aminek édesapja az oka.

Már nem akarok megfelelni neki. 24-25 éves koromig élt bennem ez nagyon erősen, mire megfejtettem, hogy ez a megfelelési kényszer erőszakosan, hogy én fiús vagyok, fiúkkal növök fel, fiúkkal dolgozom, vagány vagyok, autót vezetek, versenyzek, gumit cserélek. Erre nagyon büszke voltam, mert sokáig úgy gondoltam, hogy nőnek lenni gyenge dolog, mert ezt hallottam kicsi koromtól kezdve. Nagyon sokszor meghallgattam, hogy a nő az nem ér semmit. A nő az csak egy oldalborda, a nő az mihaszna

– mesélte Dér Heni az 1kanapén legutóbbi részében.

Anyukám egy nagyon alázatos asszony, de sajnos nem rá hasonlítok, ezáltal sokkal nehezebb volt szocializálódnom egy párkapcsolatban. Apukámra hasonlítok temperamentumban. Aztán ez megváltozott, miután láttam, hogy a kapcsolatokban sem tudok zöld ágra vergődni és tartós kapcsolatot kialakítani. Utólag mindig beláttam, hogy ez miattam ment tönkre, zömmel.

Dér Heni: A helyemben ti már mély depresszióban ülnétek otthon
Elég sokan betámadták, miután egyetértett Schobert Norbival.

Kiemelt kép: YouTube/ZSHOW time

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik