Élet-Stílus

Száraz Dénes lesz a Mintaapák új szereplője

Szabó Kimmel Tamást váltja a sorozatban.

A múlt heti botrányok után, úgy tűnik rendeződni látszik a helyzet a TV2 sorozata körül, legalábbis, ami a szereplők helyettesítését illeti.

Fenyő Iván távozása után, Kovács Patrícia, Klem Viktor és Szabó Kimmel Tamás is távozott a Mintaapákból. A csatorna szerint az utóbbi kettővel magatartásbeli problémák akadtak, de a többiekkel sem tudtak megegyezni, ezért úgy döntöttek, hogy karakterüket másik színész fogja eljátszani.

Mintaapák-saga: Szabó Kimmel Tamás reagált a TV2 vádjaira
A csatorna nemrég közleményben úgy fogalmazott, emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgoznak tovább Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral. Szabó Kimmel nem hagyta szó nélkül a dolgot.

Száraz Dénes csatlakozásával teljessé vált az apák csapata. A Jóban Rosszban egykori Tamás atyája Szabó Kimmel Tamás szerepét veszi át.

Igen, valóban igaz, kialakult a Mintaapák négyese, a TV2 nézőinek örömére ismerős arc tér vissza a képernyőre. Mészáros Béla, Kamarás Iván és Makranczi Zalán után Száraz Dénes csatlakozásával teljes lett az apák csapata. A júliusban kezdődő forgatásokon már Száraz Dénes alakítja dr. Molnár Tamás szerepét a sorozatban

– mondta el a Borsnak a TV2.

Kiemelt kép: Instagram/@szarazdenes

Ajánlott videó

Olvasói sztorik