Élet-Stílus

„A 2020-as karantén nem akadályozta meg az esküvőmet, de a farka igen”

A szertartás napján barátaival ünnepelt az elhagyott angol menyasszony.

Bizarr körülmények között ünnepelte elmaradt esküvője napján egy brit nő.

Cherie Blanchard-Wood május 27-én ment volna hozzá Michael Whitemanhez Gibraltáron. Az Oundle nevű településen élő 35 éves nő azonban tavaly novemberben megtudta: párja hűtlen volt. Whiteman azt mondta neki, megszereli egy lány számítógépét, de mint kiderült, egészen más (is) történt köztük.

A mesés esküvő ugrott, a nő pedig aznap, amikor a szertartás lett volna, kiírta a Facebookra:

Épp pezsgőt kortyolgatva a tengert kellene bámulnom az esküvőmre készülve. Ehelyett a kertemben ülök, teázgatok és a jacuzzimat bámulom, meg egy kutyaszart.

Hogy a bejegyzés hatására történt, vagy esetleg megtervezett akció volt, nem tudni, de hamarosan feltűntek Blanchard-Wood barátai. Amikor egyikük telefonon hívta, először nem akarta felvenni, de amikor rávette magát, hogy beszéljenek, a barát azt mondta: „gyere ki a ház elé!”.

És már ott voltak a haverok, hoztak virágot és pezsgőt, egyikük gyermeke „boldog szinglik napját” kívánt a nőnek, a kocsijukra pedig egy kézzel írt plakátot erősítettek (ami később az elhagyott menyasszony ajtaját díszítette), a következő felirattal:

A 2020-as karantén nem gátolta meg az esküvőmet, de a farka igen.

Blanchard-Wood a Daily Mailnek elmondta: exével azóta baráti kapcsolatban vannak, a férfi nem sértődött meg a feliraton.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik