Élet-Stílus

„Ha a szüleid hűtlenek voltak, te is az leszel” – állítja a nő, akinek legalább 100 nős férfival volt dolga

Egy kutatás is megerősítette, hogy létezik a megcsaló gén.

Tényleg nagyobb eséllyel csaljuk meg a párunkat, ha már a szüleinkre is jellemző volt a hűtlenség? Sokan eljátszottak már a gondolattal, hogy a hűtlenség belénk van kódolva, de ennek bebizonyítására még senki nem szolgált tudományos bizonyítékkal. Egészen mostanáig.

Egy új tanulmány eredményei szerint a kutatásban résztvevő nők kétharmadánál volt az a helyzet, hogy édesanyjuk és ők maguk is hűtlenek voltak a párkapcsolatukban. A megkérdezettek egyharmada egyenesen azt mondta, hűtlenségével az anyjuk nekik is megadta az engedélyt.

A jelenség a férfiaknál is megfigyelhető, igaz nem akkora arányban mint a nőknél. Náluk a megkérdezettek alig több mint fele, 52 százalék mondta azt, hogy ők is elkövették azt a hibát, amit korábban az apjuk is.

A felmérést végző Illicit Encounters szakemberei szerint ez bizonyíték arra, hogy létezik az a bizonyos megcsaló gén.

Az állításukat elég meglepő helyől erősítették meg: Gweneth Lee-ről mi is írtunk már korábban, akkor arról adtunk hírt, hogy az amerikai nő milliókat keres azzal, hogy fotókat készít a lábáról. A nő viszont arról is nevezetes, hogy elmondása szerint legalább 100 nős férfival volt már dolga. Lee teljesen meg van győződve róla, hogy a megcsaló gén egy létező dolog, és ezt példákkal is alá tudja támasztani.

Ez az 49 éves özvegy milliókat keres az Instagramon, a lábáról készült fotókkal
Rajongói komoly összegeket fizetnek neki, és elhalmozzák ajándékokkal.

Ilyen helyzetben a megcsalók sokkal kevésbé félnek a szüleik rosszallásától, mert tudják, hogy nekik nincs joguk ítélkezni felettük.

Lee arról mesélt, hogy egy korábbi szeretőjének szülei folyamatosan csalták egymást, mikor ő tinédzser volt. A férfi is megházasodott, de nem tudott hűséges maradni a feleségéhez, elmondása szerint nem tudja elképzelni, hogy 50 éven keresztül lehorgonyozzon egy ember mellett, miután látta, milyen aktív szerelmi életet éltek a szülei.

https://www.instagram.com/p/B6MZCw1pmmx/

Egy másik férfi, akivel voltam, bankár volt. Az anyja háromszor ment férjhez, ő pedig abban nőtt fel, hogy az anyja állandóan mással randevúzik. Most ő is csalja a feleségét, amiről az anyja is tud, de nem tud vele mit csinálni, hiszen ő is ugyanezt tette.

Mindez még nem bizonyíték arra, hogy a gén létezik, így az sem eleve elrendelt, hogy ha hűtlenek vagyunk, akkor minden igyekezetünk ellenére a gyerekeink is azok lesznek. A dolog végére persze úgy lehetne a legkönyebben pontot tenni, ha senki nem lenne hűtlen a párjához.

 

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik