Élet-Stílus

Pert indított a helikopteres mentés közben sokkolóan bepörgetett 74 éves nő

Egy éve milliók nézték döbbenten, és a reakciók alapján a többség közben nevetve a félresikerült mentésről készült videót.

Egy évvel ezelőtt az egész világot bejárta egy 74 éves nő helikopteres mentéséről készült videó, miután az Arizona államban történt akció váratlan fordulatot vett. Egy hiba miatt ugyanis a hordágyon felemelt nő egyre jobban és jobban pörögni kezdett, és végül több mint kétszázszor fordult meg, a végén már őrjítő sebességgel.

A túrázás közben megsérült Katalin Metro mentéséről készült felvételt több millióan nézték meg, és a Facebookon látható reakciók alapján a nagy többség nevetve, vagy sokkolódva nézte a videót.

74-year-old woman rescued from Piestewa Peak

WILD HELICOPTER RESCUE: It was a bit of a bumpy ride this morning when firefighters say a 74-year-old woman had to be flown off of Piestewa Peak after she suffered an injury while hiking.STORY: http://bit.ly/2WlfHIg

Közzétette: FOX 10 Phoenix – 2019. június 4., kedd

A Fox10 televízió információ szerint a nő most kártérítési pert indított Phoenix városa ellen a mentés miatt. Azt nem lehet tudni, hogy mekkora összeget követel. Tavaly novemberben ügyvédei már jelezték, hogy pert terveznek, és akkor kétmillió dolláros kártérítésről beszéltek.

Phoenix város tűzoltósága közvetlenül az eset után egy sajtótájékoztatón magyarázta el, miért is pörgött be olyan nagyon a hordágy, amiben a nő feküdt. Elmondásuk szerint a rotor keltette turbulencia miatt kezdett el óriási sebességgel forogni a hordágy, és ezt valamiért nem akadályozta meg az a kábel, aminek ezt a jelenséget meg kellett volna akadályoznia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik