Élet-Stílus

Nagyon elrontották egy 74 éves nő helikopteres mentését

Egy arizonai hegycsúcsról emelték le egy hordágyon. A videót látva nem csoda, hogy szédülni kezdett, és hányingere lett a félresikerült mentéstől.

Rutinfeladatnak indult egy 74 éves nő kimentése helyi idő szerint kedd reggel, az arizonai Phoenix városában található, majdnem 800 méter magas Piestewa hegycsúcsról. A tűzoltók úgy döntöttek, helikopterrel lesz a legegyszerűbb lehozni a hegyről a túrázás közben megsérült nőt, de az végül nem úgy sikerült, ahogy tervezték – jelentette a Fox 10 televízió.

A mentésről készült videót pár óra alatt több millióan nézték meg, ahogy terjedni kezdett a közösségi oldalakon. Nagy többségük röhögő emotikonnal reagált a látottakra.

74-year-old woman rescued from Piestewa Peak

WILD HELICOPTER RESCUE: It was a bit of a bumpy ride this morning when firefighters say a 74-year-old woman had to be flown off of Piestewa Peak after she suffered an injury while hiking.STORY: http://bit.ly/2WlfHIg

Közzétette: FOX 10 Phoenix – 2019. június 4., kedd

Phoenix város tűzoltósága délután egy sajtótájékoztatón magyarázta el, miért is pörgött be olyan nagyon a hordágy, amiben a nő feküdt. Elmondásuk szerint a rotor keltette turbulencia miatt kezdett el óriási sebességgel forogni a hordágy, és ezt valamiért nem akadályozta meg az a kábel, aminek ezt a jelenséget meg kellett volna akadályoznia.

A helyi hatóságok közlése szerint a nő nem szenvedett semmilyen sérülést a félresikerült mentőakció miatt, csak szédülni kezdett és hányingere lett. A meg nem nevezett nőt egy közeli kórházba szállították. Állapotáról nem közöltek információkat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik