Élet-Stílus

Szexvideóban, dominával üzent volt férjének – nem lehetett kellemes a meglepetés

Úgy indul, mint egy átlagos felnőttfilm.

A bosszúpornó egy új változata kialakulóban?

Egy nő azért fizetett egy szexmunkásnak, hogy készítsen egy személyre szabott videót. A felvételt a Goddess Allie Knox (Allie Knox istennő) művésznevű domina vette fel, a videóban megszólított célszemély pedig nem más, mint a megrendelő exférje. Knox a Rolling Stone-nak elmondta: egy nő azzal kereste meg, hogy szerinte ez egy jó megoldás lehet arra,

hogy a volt élettársa megtudja, milyen rémes alak valójában. 

Az első pár perc úgy indul, mintha egy átlagos szexvideó részletét látnánk (állítólag): a domina csábítóan simogatja a testét és kéjesen nyög. Aztán egyszer csak Goddess Allie Knox hangnemet vált, és azt mondja:

Most, hogy eljuttattalak oda, ahova akartalak, azt hiszem, megosztok veled egy kis titkot, egy kis meglepetést, amit tartogattam. Összebarátkoztam az exfeleségeddel.

És innentől mindennek elmondja az exférjet: hülye, egoista, nem gondoskodó és még hasonló jelzőket vág a fejéhez, természetesen az exfeleség által küldött listából szemezgetve.

Íme egy részlet a videóból (hanggal csak a domina fizetős oldalán tekinhető meg):

Knox azt írja a Twitteren:

Egy nő rendelt tőlem egy személyre szabott videót, hogy küldjem el az exférjének, és szégyenítsem meg minden sz**ságért, amit tett, amikor még együtt voltak. Még életemben nem éreztem ennyire hasznosnak magam.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

Vendégei titkairól vallott az egyik legnépszerűbb brit domina
Az önbizalom és az önbecsülés hiánya vezetnek súlyos szexfüggőségekhez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik