Élet-Stílus

Vendégei titkairól vallott az egyik legnépszerűbb brit domina

Meglepő nyíltsággal beszélt egy még mindig tabunak számító témáról, a szexfüggőségről az egyik legfelkapottabb brit domina – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A Dita úrnő művésznéven dolgozó Julie Preston azt mondja, bár a szexfüggőség hivatalosan még nem számít betegségnek, legalább akkora probléma, mint az alkoholizmus, vagy a drogfüggőség.

A munkámból adódóan rengeteg szexfüggőt ismerek. Szép számmal vannak közülük az eszkortok és a törzsvendégeik között is. A férfiak és a nők között is vannak olyanok, akik mindig szexre vágynak, akár ugyanazzal a partnerrel, akár mindig másokkal, mert szeretik a változatosságot és az izgalmat, és ezzel nincs is semmi baj. Vannak azonban olyanok, akik önértékelési zavaraik, a túl kevés önbizalmuk miatt hajszolják folyton a szexet, mert úgy érzik, csak így kapják meg azt a szeretetet és figyelmet, amire vágynak.

Preston szerint a súlyos gondok akkor kezdődnek, ha az emberek elkezdik pótszerként használni a szexet, és azért járnak prostituáltakhoz, mert félnek elköteleződni valaki mellett, sebezhetőnek érzik magukat, ha nyíltan felvállalják, hogy szükségük van egy másik emberre.

A szexfüggők a leggyakrabban észre sem veszik, hogy problémáik vannak mindaddig, amíg a betegségük el nem kezdi extrém módon befolyásolni a saját életüket és a szeretteikét is. A szexfüggőség, pszichoterápiával gyógyítható, de nagy szükség van hozzá a beteg elkötelezettségére.

A nejem addig csiklandoz, míg sikítok, majd péppé ver, és ezt mindketten élvezzük
Többek között erre is megtanít, ha dominát fogad az ember, legalábbis a Netflix új sorozata alapján. Bonding kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik