Élet-Stílus koronavírus

Nagyon fájdalmas véget ért az óriási illegális házibuli Hollywoodban

Előkerült egy fegyver, és el is sült.

A Los Angeles-i rendőrséget szombaton, helyi idő szerint nagyjából este 11 órakor érkeztek a panaszok, hogy egy hangos bulit tartanak Hollywood Hillsen, egy kiadó házban. AMikor a rendőrök kiérkeztek, kiderült, hogy egy több mint száz ember részvételével zajló buli van az épületben, a járvány miatt hozott korlátozások ellenére, amik megtiltják az ilyen nagy összejöveteleket.

A buli azonban fájdalmas véget ért, és nem azért, mert a rendőrök feloszlatták. A partynak az vetett véget, hogy az egyik résztvevő ágyékon lőtte magát egy pisztollyal – jelentette a helyi sajtó.

A lövést hallva a kiérkezett rendőrök először még gyorsan erősítést hívtak a helyszínre, mert nem tudták, hogy a lövés szándékos volt-e. Egy helyi rendőr az NBC Los Angelesnek elmondta, a fegyver a férfi övébe volt csúsztatva, és ott sült el véletlenül. A lövedék az ágyékát és a lábát sebesítette meg.

A Los Angeles Times értesülései szerint a férfit kórházba szállították, és sérülései nem életveszélyesek. A hatóságok még folytatják a nyomozást az ügyben.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Gettyimages

Ajánlott videó

Olvasói sztorik