Belföld

Válságos állapotban van a 17 éves fiú, aki házibuli közben kizuhant az ablakon

Válságos állapotban van az a 17 éves fiú, aki egy házibuli közben zuhant ki egy második emeleti lakásból az I. kerületben, mondta a fiú édesapja az RTL Híradónak.

Vasárnap szintén az RTL Híradó alapján számoltunk be arról, miszerint a fiatal kizuhant az ablakon, a mentők még újra tudták éleszteni, válságos állapotban kórházba vitték, de az akkori hírek szerint a fiú vasárnap délután meghalt.

A fiatalok az érettségit ünnepelték, amikor a baleset történt. Az édesapa az RTL Híradónak korábban arról beszélt, hogy nagyon sok rejtély van az ügyben, utalt arra, hogy a szülőket hajnalban értesítették a buliból, hogy azonnal menjenek, mert „valószínű hogy kábítószereztek” és a fiuk nagyon rosszul van.

A telefonáló lány egy ötödik kerületi címet adott meg a szülőknek, ott viszont sem bulit, sem fiatalokat nem találtak. A szülők a segélyhívótól próbáltak megtudni, merre van a gyerekük, de órákig tartott, mire kiderítették, hol van. A rendőrség öt fiatalt állított elő az üggyel kapcsolatban kábítószer birtoklás és rongálás miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik