Élet-Stílus

Kénytelen volt elmenekülni a rabló, miután arcon vágta a 77 éves „áldozata”

„Az áldozata pénzét akarta. Ehelyett egy bal horgot kapott.”

Még február 5-én egy cardiffi szupermarketnél elhelyezett ATM-ből vett ki pénzt a 77 éves Trevor Weston. Hajnali hat volt, még sötét, a nyugdíjas buszsofőr indult vissza a kocsijához, mikor odalépett az eltakart arcú, 40 éves Michael Collins egy ceruzával „felfegyverkezve”, és azt mondta:

Add ide pénzed és a kártyád, különben leszúrlak!

– idézte a Metro.

Az üzlet biztonsági kamerájának felvételén azonban jól látszik, Weston nem fogadta meg a tanácsot, visszatámadt, beállt bokszalapállásba, és kétszer is arcon ütötte Collinst – sőt a videón látszik, hogy mutatja az idős férfi, menjen csak közelebb, ha akar még –, a rabló így kénytelen volt elmenekülni.

A biztonsági kamera felvétele mutatja, hogy ez a különösen gyáva férfi rossz embert választott. Az áldozata pénzét akarta. Ehelyett egy bal horgot kapott

– mondta az ügyész, Timothy Evans.

Weston második ütése támadója arcára, különösen meglepte utóbbit, ellépett, és elindult a szupermarkettől. A nyugdíjas pedig visszaült a kocsijába és elhajtott.

Az incidens után hazamentem. Leültem és megreggeliztem

– nyilatkozta Weston, de aztán – mondta el ezt is –, rájött, mi történt.

Tévéztem, mikor hirtelen leesett, mi is történhetett volna velem. Nagyon remegtem. Azt hiszem, sokkot kaptam.

Weston visszatekintve a történtekre, már hálás, hogy nem történt semmi komolyabb, fél is visszamenni az üzlethez.

Collinst a rendőrség a kamerafelvétel alapján azonosította be, na meg a DNS-e alapján, amit a törvényszéki vizsgálat alatt találtak a Weston kabátján. Már korábban is meggyűlt a baja a törvényekkel, 57-szer hoztak ellene ítéletet összesen 156 bűncselekmény miatt, így bolti lopásért. hivatalos személy elleni erőszakért, testi sértésért, zaklatásért és garázdaságért.

Most 42 hónap börtönre ítélték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik