Élet-Stílus

Előkerült Rick Moranis, és nagyon jó újra látni

A Drágám, a kölykök összementek! folytatást kap, amiben ő is szerepel majd: ennek kapcsán hívták be egy Disney+-os műsorba.

Még februárban írtunk nektek arról, hogy folytatják a Drágám, a kölykök összementek! című kilencvenes évekbeli klasszikust, amelybe az akkori filmek főszereplője, Rick Moranis is visszatér majd. A színész egy 23 éves alkotói szünetet tartott, ugyanis teljesen visszavonult a filmezéstől, erre komoly oka volt: felesége, Ann Moranis mellrákban meghalt 1991-ben, Moranis pedig úgy döntött, feladja karrierjét, hogy megfelelő odafigyeléssel nevelje fel gyerekeit.

A Disney+ az új film apropóján elhívta kicsit beszélgetni a 67 éves színészt a Prop Culture című műsorba, ahol elmondta:

Ha ma készülne a Drágám, a kölykök összementek!, egy nagyon más filmet kapnánk. Valószínűleg zöld háttér előtt vennék fel az egészet, és CGI-cucc lenne az egészből

mesélte Moranis, hozzátéve, hogy csak ikonikus szemüvegét tartotta meg a filmből és néhány fotót, amit aztán jótékonysági aukción elárverezett.

Így fest ma a színész:

Kiemelt kép: WALT DISNEY PICTURES / BUENA VIS / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik