Élet-Stílus

Itt a világ legcukibb időjárás-jelentése a vacsoráját követelő kutyával – Videó

Minden bejelentkezésnek ilyennek kellene lennie.

Mióta a koronavírus-járvány miatt rengeteg ember otthonról kénytelen dolgozni, értelemszerűen a karanténbalesetek száma is megnőtt. Szinte naponta tűnnek fel új történetek az interneten, amelyek arról szólnak, miként keveredett valaki bajba, amiért az otthoni környezete valamiért bekavart a munkájába. Korábban mi is írtunk már videókonferenciára félmeztelenül beeső bíróról, ügyvédeket komoly viselkedésre felszólító levélről, és a képbe gyanútlanul besétáló félmeztelen édesapáról.

A Metro által bemutatott történetben nincs szó meztelenkedésről, viszont kijelenthető, hogy minden eddiginél elragadóbb esetről van szó, főszerepben a Fox 13 meteorológusával, Paul Dellegattóval, és kutyájával, Brodyval.

A férfi a dolgozószobájából jelentkezett be, hogy beszámoljon a legfrisebb floridai előrejelzésekről, de elkövetett egy nagy hibát: az adás előtt nem adott vacsorát golden retrieverének, aki ezért élő egyenes adásban kezdte azt követelni gazdájától. Brody először csak felugrott gazdája ölébe, ami közben meglökte Paul laptopját, ezáltal a nézők számára elérhetetlenné váltak az időjárás-jelentéshez tartozó térképek. Paul a helyzetnek megfelelően reagált, de azt azért megjegyezte Brodynak címezve, hogy ez nem volt túl okos dolog. A kutya azonban szemel láthatóan nem jött zavarba, mert hamarosan a kamerát vette célba, ezzel végérvényesen ellopva a showt gazdája elől.

Bár nem derült ki végül, hogy milyen idő lesz Floridában, a nézők imádták az adást, ami természetesen azonnal fel is került az internetre:

 

Kiemelt kép: Fox 13 News (YouTube)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik