Élet-Stílus

Félmeztelenül jelent meg a bírói tanács ülésén a videokonferenciában járatlan brazil

Kényelmes ruházatban végezte a távmunkát.

Amióta a fél világ kényszerűségből átállt az otthonról dolgozásra, egyre nyilvánvalóbban látható, hogy a távmunka sem olyasmi, ami azonnal megy mindenkinek. Ezt is meg kell tanulni.

Még ismerkedik a rendszerrel Carmo Antonio de Souza is, az a brazil bíró, aki április 7-én a Zoom videokonferencia-rendszerén keresztül vett részt Amapá állam bírói tanácsának 1186-ik soros ülésén.

Félmeztelenül.

Na jó, ez így nem teljesen igaz, mert az ülésen már felöltözve ült, de amikor bejelentkezett a videócsetbe, és kollégáival együtt ő is megjelent a videokonferencia osztott képernyőjén, Carmo Antonio de Souza felsőteste még pucér volt. A bíró ugyanis nem volt tisztában azzal, hogy a kamerája már mutatja őt.

Aztán amikor az 57 éves férfi meglátta magát az ingben-nyakkendőben ülő kollégák között, hirtelen felállt, és távozott, hogy magára kapjon valamit.

A testület azóta már az ügyről is tárgyalt: a bírák közleményt adtak ki, amelyben azt írták, teljességgel érthető, hogy ilyen incidensek eleinte előfordulnak.

És az is tény, hogy Carmo Antonio de Souza kollégái még mindig jobban jártak, mint a szintén Zoomot használó orosz iskolások:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik