Élet-Stílus

A sztármacska csak kiöltött nyelvvel tud fotózkodni

Ikru, a macska immár 100 ezer követővel büszkélkedhet az Instagramon, egy különleges tulajdonsága miatt rajonganak érte az emberek: a szájából folyamatosan kilóg a kis, rózsaszín nyelve. Kölyökként került gazdáihoz, Rich és Emma Ashbyhez, akik az első pillanatban, még a tenyésztőnél beleszerettek.

Ezt biztosan elhihetjük nekik, Ikru fotóit elnézve az érzés vagy villámcsapásként sújt az emberbe, vagy talán soha nem látja meg ebben a cicában a cukiságot:

A cica az online világ sztárja lett, mióta a pár a család unszolására úgy dönt, fotókat oszt meg róla. Azt mondják, Ikru felvidítja a karanténban, a járvány fenyegetésében élő embereket, a legnagyobb rajongótábora az Egyesült Államokban, főleg New Yorkban és Los Angelesben van, de különösen népszerű Spanyolországban is.

Rich napi két órát tölt Ikru fotóinak rendezésével, a rajongóknak írt válaszokkal, és a brit Metrónak megválaszolta a legtöbbeket foglalkoztató kérdést is: a macska nyelve eredendően nem lóg ki a szájából, akkor ölti ki, amikor fotózzák. Mintha direkt pózolna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik