Élet-Stílus

Nem kell már pornózni ahhoz, hogy egy nő megéljen a testéből

Szakmai titkokról mesélt a fogászati asszisztensből lett modell, aki vagyonokat keres a közösségi portálokon.

Nem kell már pornózni ahhoz, hogy egy nő megéljen a testéből: az Instagram és az OnlyFans mindent megváltoztatott – mondja a 36 éves Victoria Banxx. Az egykori fogászati asszisztens több mint 16 ezer fontot (6,5 millió fotintot) keres azzal, hogy kamerák előtt vetkőzik – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Victoria fogászati asszisztensként végzett és egy ideig a szakmájában dolgozott, de aztán a fogorvos főnöke durván rányomult. A fiatal nő otthagyta a munkahelyét, majd úgy döntött, hogy megpróbál a korábbi fizetésénél jóval több pénzt keresni az interneten.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Banxx (@vickybanxxtv) által megosztott bejegyzés, Febr 6., 2020, időpont: 2:57 (PST időzóna szerint)

Sok modellhez hasonlóan Victoria is két online platformot használ. Az ingyenes Instagramon építi fel rajongótáborát, ahová fehérneműs és fürdőruhás képeket tölt fel. Azok, akik többre is kíváncsiak, az OnlyFans fizetős felületén találják meg azokat a fotókat és videókat, melyeken mindent megmutat.

Victoria több titkot is elárult a munkájával kapcsolatban. Például azt, hogy a fotói többségén a lehető legolcsóbb ruhákban van. Mivel a közösségi oldalakon nem viselheti két fotón ugyanazt, így értelmetlen lenne vagyonokat költenie egy-egy darabra. Vannak azonban rajongói, akik ruhákat küldenek neki, és rengeteget fizetnek azért, hogy azokat viselje a kamerák előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Banxx (@vickybanxxtv) által megosztott bejegyzés, Ápr 12., 2020, időpont: 1:59 (PDT időzóna szerint)

Victoria egyik mocskos titkát csak a rajongói ismerik. Azt, hogy van egy speciális hangja, amivel bárkit képes beindítani. A modell elárulta, egyszer már lefeküdt valakivel pénzért. Tombolát hirdetett a rajongói között, melynek a fődíja szex volt vele. Azt mondja, csak azért csinálta, mert éppen egyedülálló volt, ráadásul a nyertes is nagyon szexi volt, így aztán mindenki nyert az ügyleten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik