Élet-Stílus

Több mint 120 ezren követik már Instagramon a génhibás nyulat

Ugye mindenkinek egyértelmű, hogy minek nevezték el?

Mikor Cassandra Hall, az ausztráliai Victoriában élő nő ráakadt egy helyi nyúltenyésztő hirdetésére a Facebookon, nem sejtette, hogy az élete hamarosan új irányt vesz. A nő történetéről a Bored Panda számolt be, akiknek Cassandra elmondta, hogy mivel saját nyula már volt, ezért nem vásárlási céllal, pusztán kiváncsiságból nyitotta meg a hirdetést, ahol megakadt a szeme egy teljesen kopasz egyeden. Az állat látványa annyira magával ragadta, hogy nyomban fel is vette a kapcsolatot a tenyésztővel, aki közölte vele, ha kéri, ingyen odaadja neki.

Így került Cassandrához a nyúl, akit az Austin Powers-filmek ikonikus macskája után Mr. Bigglesworth-nek nevezett el. A nő eleinte félt attól, hogy az állat egészséges-e, ezáltal képes lesz-e ellátni, ezért a saját nyula már meglévő Instagram-oldalára kezdett el képeket posztolni új szerzeményéről, arra kérve az embereket, hogy segítsenek neki.

Mr Brigglesworth rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tett szert a közösségi médiában, a követők pedig arról is felvilágosították Cassandrát, hogy egy génhiba állhat a szőrtelenség mögött. Aggodalomra adhat okot továbbá, hogy a Mr. Brigglesworth-höz hasonló nyulak általában nem élnek tovább négy hétnél, de Cassandra mindenkit megnyugtatott, hogy a nyula tökéletes egészségnek örvend.

Itt él velünk a házban, soha nem engedjük ki, mert neki sokkal veszélyesebb kint, mint egy átlagos nyúlnak. A bőre a hidegre és a melegre is érzékeny, ezért mindig adunk rá egy kis pulóvert.

A nyúlnak egyébként már van saját Instagram-oldala is, ahol már több mint 123 ezren követik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Oh Biggsy you are so funny. Look at your little mouth wide open for some kale and the next pic is when he is cleaning his jumper. Sometimes its like we have a cartoon character in our house. I’m so glad he keeps us happy. . Mr Bigglesworth has a rare hairless genetic condition, but we love him the way he is, please no negative comments. . #mrbigglesworth #houserabbit #rexrabbit #rabbit #bunny #hairlessrabbit #bunstagram #bunniesofinstagram #rabbitlove #rabbitunited #bunnyinaustralia #bunniesoftheworld #cuterabbit #bunnylove #lapin #kanin #kaninchen #hase #australia #fabbunnies #ilovemybunnies #うさぎ #ウサギ #토끼 #netherlanddwarf #cinnamonbun #instagram #weeklyfluff #mrbigglesworthrabbit

Mr Bigglesworth & Friends (@mrbigglesworthrabbit) által megosztott bejegyzés, Márc 18., 2020, időpont: 7:11 (PDT időzóna szerint)

 

Kiemelt kép: mrbigglesworthrabbit (Instagram)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik