Élet-Stílus koronavírus

Szekrényekbe bújva találták meg a rendőrök a járvány ellenére nyitva tartó kocsma vendégeit

Az angliai kocsmának a koronavírus-járvány miatt hozott szabályok szerint zárva kellett volna lennie.

Egy állampolgári bejelentés nyomán rendőrök szálltak meg egy kocsmát az angliai Sheffield városában, mert a korlátozások ellenére titokban kinyitott, és vendégeket szolgáltak ott ki. A brit sajtóban megjelent beszámolók szerint a hatóságok emberei több italozót is találtak a Pitsmoor Hotel bárjában, akik közül többen a szekrényekbe bújva próbáltak elrejtőzni előlük.

A helyi rendőrség alkoholárusítási engedélyekkel foglalkozó munkatársa, John O’Malley kijelentette:

Péntek este rendőrök vonultak ki a helyiségbe és több embert találtak a szekrényekbe búja, a hely egyértelműen nyitva volt.

O’Malley hozzátette, hogy a helyzetet súlyosbítja, hogy az üzlet tulajdonosa egy másik kocsmáját is nyitva tartotta a korlátozások ellenére. A hatóságok eljárást indítottak ellene, és italárusítási engedélye is veszélybe került a szabályok megsértése miatt.

Az üzlet tulajdonosa, Paul Greasby, a The Star című lapnak nyilatkozva hamisnak nevezte a brit sajtóban megjelent híreket, hogy szekrényekben bujkáló vendégek lettek volna a helyen. Elmondása szerint csak a fia és annak barátai voltak a kocsmában, nem fizető vendégek, és szerinte senki sem bujkált szekrényekben.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Gettyimages

Ajánlott videó

Olvasói sztorik