Élet-Stílus

Csak egy sörre ugrott be a kocsmába, 270 ezer forint értékű piával állt fel az asztalától

Végül beváltotta pénzre.

Szombaton vásárolni volt a Kapitány becenevű Karl Phillips, amikor délelőtt háromnegyed 11-kor úgy döntött bemegy az egyik kocsmába, hogy megigyon egy pint sört. A Wetherspoon pubhálózat egyik egységét választotta ehhez, ezekben a kocsmákban, hogy ne kelljen feladni az asztalunkat, van egy kocsmán belüli Netpincér vagy Wolt, vagyis egy appon keresztül rendelhetünk magunknak italt a pulttól, és kihozzák nekünk – magyarázza a Mirror.

Szóval Phillips betért a kocsmába, és ezt a Twitterén közölte is követőivel. Amiből egyébként nem egy van, hanem több mint 232 ezer.

Ekkor elindulta lavina, ugyanis megkérdezték tőle, hányas asztalnál ül, ő pedig meg is írta.

Miért érdekes ez? Azért, mert az alkalmazás elindulásával párhuzamosan elindult egy játék is, a Wetherspoons game, ami azt jelenti, hogy valaki kiírja az asztalszámát a közösségi oldalaira, akkor bárki tud neki küldeni az appon keresztül ingyen piát.

Végül öt ingyen ital után hagyta ott Phillips a kocsmát, de a pultnál megtudta, hogy több mint 700 font, azaz több mint 270 ezer forint értékben vásároltak neki alkoholt. Ezt persze nem tudta leinni, de a kocsmahálózat felajánlotta neki, hogy készpénzben odaadják neki.

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik