Élet-Stílus

Mindenki sírt a kórházi nővér tehetségkutatós dala közben

Beth Porch előadása erős érzelmeket a Britain's Got Talent nézőiből és a zsűritagokból.

A Britain’s Got Talent zsűritagjait, a nézőket – és bizonyára a tv előtt ülőket – is megríkatta az az ápolónő, akinek januárban felvett előadása most került adásba.

Beth Porch a brit tehetségkutató április 18-i műsorában egy szál gitárral adott elő egy saját dalt; a You Taught Me What Love Is (Megtanítottátok nekem, mi az a szeretet) című szerzeményt az az öt évnyi munka inspirálta, amit egy kórházban töltött daganatos gyerekek mellett. A dalban a beteg gyerekek ápolásáról, a gyerekek és a szülők közti feltétel nélküli szeretetről énekel, arról, hogy „ezerszer is megtenné”, hogy inkább ő betegeskedik a gyerekek helyett, akiktől sokat tanult a bátorságról és szeretetről.

A Mirror cikkéből az is kiderül, hogy a 25 éves Beth Porch az adás óta koronavírusos lett. Amikor elkezdett köhögni, már sejtette, hogy a fertőzést kapta el, mivel a frontvonalban dolgozik.  Szerencsére szervezete viszonylag könnyedén elbánt a kórral.

Mutatjuk a nővér fellépését; szem nem maradt szárazon a stúdióban, erős pillanatok következnek.

 

 

23 éve vagyok a pályán, ilyet soha nem éltem át – videó egy londoni kórházból
Óriási megterhelés az orvosoknak és ápolóknak is, napi 12, heti 60 óra. Naponta néhány küzdelmet megnyernek, néhányat elveszítenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik