Élet-Stílus

Kárpáti Rebeka és pasija a Csókkirályra csókolóztak először

Elég részletesen beszámoltak az első randijukról.

A modell új YouTube videójában fodrász pasiját, Frohner Ferencet kérdezgette a férfiak szokásairól, amikor felmerült a megismerkedésünk története is. Kárpáti Rebeka elmondta, hogy valójában már 3-4 éve találkoztak, de azóta csak Instagramon követték egymást. Fél évvel ezelőtt azonban az egyik posztjára egy röhögős fejet kommentelt, ezzel indult minden.

Beszélgetés nem igazán volt. Azt mondtam, hogy nem vagyok az interneten csevegés híve, úgyhogy találkozzunk. A határozottságom gondolom bejött neki. Őfelsége megnézte a naptárját és három hét múlva ráért

– kezdett bele a sztoriba Frohner, mire Kárpáti gyorsan közbe is vágott.

Azt még tegyük hozzá, hogy azt mondtam, csak akkor találkozom veled, ha nem randi, csak szigorúan baráti találkozó. (…) Eljött a találkozónk ideje, beültünk vacsorázni, beszélgettünk. Aztán találtunk egy salsa klubot, ahová poénból bementünk és eljátszottuk, hogy most van az évfordulónk, pedig az első randink volt. Aztán elmentünk egy szupertitkos helyre, ahol élőzene volt.

Kárpáti pasija aztán a randi csúcspontjáról is mesélt:

Ott volt már táncika. Csak mi táncoltunk. Kedves Kárpáti úrnő nem akart visszasmárolni. Akkor ránéztem a zongoristára, akit ismertem. Kacsintottam, visszakacsintott és bejátszotta a Csókkirályt és arra csókolóztunk először. Aztán mindenki ment haza.

És ezt nem csak a nyilvánosság, de Kárpáti Rebeka sem tudta eddig.

Egyébként tök jó, hogy ezt így elmeséled, mert nekem full nincs meg, hogy a Csókkirályra toltuk először.


Kiemelt kép: YouTube/Rebeka Kárpáti

Ajánlott videó

Olvasói sztorik