Élet-Stílus

Sose érezte magát embernek, úgyhogy kutyaként éli életét

A most 37 éves Kaz James sose érezte magát férfinek, sőt ehelyett gyerekkora óta kutyának, késő tinédzser kora óta fel is vállalja – írta a Mirror.

A salfordi üzletvezetőnek nagy segítséget nyújtott egy internetes, állatos szerepjáték közösség, és nyitott barátai, hogy a részmunkaidős állatból egy magabiztos kutyává váljon. A „teljes idejű narancssárga-barna terepmintás K9-es” kutya állati viselkedése nyilvánul meg, mikor megugatja, megnyalja vagy megharapja barátait, a fogával tart dolgokat esetleg kutyakekszet ropogtat.

Csak munkaidő alatt nem él kutyaként egyébként többféle jelmeze is van, a testreszabott gumi ruháktól kezdve, a maszkokon, pórázokon, hevedereken át egészen egy 2000 fontos (780 ezer forintos) prémes maskaráig.

https://twitter.com/KazPup/status/1051023873620238336

Hat éves kora körül merült fel benne, hogy kutya, aztán, mikor 17 lett, az interneten ismerkedett össze olyanokkal, akik hasonlóan éreznek, ami nagy segítség volt neki. Noha az elején még félt, hogy mit fognak ehhez szólni mások. 18 évesen elköltözött a szüleitől, egy barátjával költözött össze, és ekkortól már kutyaként élte a mindennapjait a lakáson belül.

Ekkor találkoztam az első gazdimmal is, aki beköltözött hozzánk

– nyilatkozta James, aki két kutyaember gazdája, illetve aki egy könyvet is írt azzal a címmel, Hogyan képezzük ki magunkat emberi kölyökkutyává? Ma már a kutyaság tölti ki az életét, néha még az utcán is megugat olyanokat, akiket ismer és nyakörvet, kutyafarkat is visel.

vicces reakciókat váltanak ki ezek a járókelőkből.

Ha nem dolgozik, szeret pihenni, és enni a kutyatáljából. Asztalhoz nem ül, bár evőeszközöket használ. Normális ételeket eszik, mint bárki más, csak néha még kutyakekszet eszeget mellé.

Nyugodalmat ad nekik, hogy kutyaként él.

Nem James az első, akiről azért írunk, mert kutyaként él, Tony McGinn is erről vallott.

Kutyaként éli le az életét a transznemű férfi
Hámban jár műfarka van és a barátja a gazdája.

Kiemelt kép: Twitter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik