Élet-Stílus

Pucéran rontott be barátnője szobájába, de ő lepődött meg a legjobban

Az otthoni munkavégzés sajátos pillanatai.

Az emberiség jelentős hányada otthon csücsül bezárva, így logikus, hogy az idő eltöltésére kitalált új kreatív ötletek száma az eget ostromolja. A legújabb kihívás elsősorban a TikTokon terjed, és végre nem koronavírussal poénkodnak a résztvevők, hanem olyasmit csinálnak, amiből tényleg vicces szituációk is adódhatnak.

Az egész úgy kezdődött, hogy egy nő egyre kevesebb ruhát viselve közelített az épp videojátékozó barátjához, és videóra vette a srác reakcióját. Azóta sorra születnek a videók, amikben emberek pucéran állítanak be a valami mással foglalkozó párjukhoz, és felveszik, hogyan reagál erre.

Az ötlet önmagában is érdekes, de így, hogy az otthonról dolgozók leginkább videokonferencia formájában vesznek részt a céges megbeszéléseken, van a játéknak egy külön mókafaktora is (álljunk oda meztelenül a férjünk / feleségünk elé, miközben ő a főnökével videochatel, hahaha!).

A legérdekesebb reakciót minden kétséget kizáróan az a férfi váltotta ki, aki a zuhanyból kilépve pucéran lépett be a barátnője szobájába; egyetlen aprósággal nem számolt: hogy a lány anyukája is a szobában tartózkodik.

Az alábbi videóban 2:25-nél kezdődik az említett jelenet, de érdemes végignézni a teljes a pucér kihívásos válogatást, parádés reakciókat láthatunk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik