Élet-Stílus koronavírus

Egy orvosi fétissel foglalkozó oldal felajánlotta egy kórháznak a védőruháikat

Igen nagy a baj szerintük.

Egy orvosi fétissel foglalkozó brit weboldal az összes egyszer használatos orvosi védőfelszerelését felajánlotta egy kórháznak, miután „kétségbeesett” egészségügyi dolgozókkal beszéltek – írta a Newsweek.

A MedFetUK-t a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (National Health Service) képviselői keresték fel, akik fel akarják hajtani az összes olyan eszközt, ruházatot az országban, amellyel segíthetik az egészségügyi dolgozókat a járvány megfékezésében.

Azt a MedFetUK nem árulta el, melyik kórháznak továbbították a „kis készletüket”, mert „nem halmozunk fel nagyobb készletet, de olyan kétségbeesettek voltak, hogy ingyen továbbítottuk” – írták a Twitter-bejegyzésükben.

Egy későbbi posztjukban arról is írnak, hogy „mikor a kormány azt mondja, az NHS mindent megkap, amire szüksége van, az hazugság”. Erre jutottak abból, amikor az NHS munkatársaival beszéltek.

Ha mi, egy kis cég – amely a különc társadalom egy kis szeletének kiszolgálására jött létre – egy olyan helyzeten találjuk magunkat, amelyben a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat utolsó lehetősége vagyunk beszállítóként egy ilyen válsághelyzetben, akkor valami nagyon el van rontva. Igazából, ez botrányos.

Kiemelt kép: Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik