Élet-Stílus koronavírus

Újra előkerültek a karácsonyi izzósorok: így dobják fel a hangulatot az otthon maradt emberek

Fények az életért.

A koronavírus a világ számos pontján bezárkózásra ítélte az embereket, de a vidámságukat, az élni akarásukat nem tudta elvenni. Olyannyira, hogy egyre többen egészen fura módszerekhez folyamodnak, hogy jókedvre derítsék magukat és környezetüket.

Például egyszer csak valaki felvetette a Twitteren, hogy mi lenne, ha mindenki ismét kitenné a karácsonyi díszeket. A #LightsForLife azaz Fények az életért címke terjedni kezdett, és egyre többen mutatják meg, hogy a karácsonyi izzósorok és dekorációk újrafelhasználásával jelzik: van reménysugár, mindig van fény az alagút végén.

Az anyukám szerint az embereknek ki kellene tennie a karácsonyi fényeket, hogy tudassák egymással, akkor is van élet és fény, amikor k.rvára otthon maradunk.

https://twitter.com/quickbear/status/1239696945414725637

Sötét idők előtt állunk, de tudunk szeretetet és fényt mutatni a világnak. Néhányan jelezték, hogy kiteszik a karácsonyi fényeket, hogy feldobják a karanténban levő vagy elszigetelődő emberek hangulatát, vagy hogy emlékeztessék a világot, hogy még mindig van fény és remény. Itt az én hozzájárulásom:

https://twitter.com/DrBang_Wx/status/1240069315254239233

Legyen egy kis mosoly ezekben a bizonytalan időkben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik