Élet-Stílus

Jön a Supreme Oreo

Ha nem tudod, hogy miért ez az elmúlt napok legnagyobb híre, akkor bizony nem lehetsz túl nagy hypebeast.

A Supreme a Twitteren jelentette be, hogy hamarosan jön a piros Supreme x Oreo kollab, ami alighanem a tavasz legnagyobb hyperobbanása lesz.

Egyébként ha nem tudod, mit jelent, hogy hypebeast, akkor sajnos nagy valószínűséggel nem is vagy az. :(

Az egész lényegében arról szól, hogy azok a legmenőbb arcok, akik a leggyorsabban repülnek rá a legdurvább, legexkluzívabb hotdroppokra!

Hogy mik azok a hotdroppok? Különleges kiadások, de igazából mindegy is, az átlag ember szempontjából lényegtelen. A lényeg az, hogy a Supreme akármilyen együttműködésbe kezd, abból hatalmas hype (felhajtás) lesz, amiből így vagy úgy profit lesz.

Kicsit érthetetlennek tűnik kívülről, de nagyjából arról van szó, hogy amire rányomtatják ezt a 7 betűt, annak az ára utána az egekbe szökik. A Supreme tehát mesterségesen állítja elő az exkluzivitást, a fogyasztók pedig megőrülnek mindenért, amire rá van írva, hogy

Supreme

Ez alighanem a piros Oreo esetében sem lesz máshogy, a csomagokat eredeti áron, 8 dollárért fogják február 20-án egy kiválasztott üzletben árulni, a resell egyesek szerint akár 60 ezer forintnak megfelelő dollár fölé is mehet majd.

Igen, jól érted, pár kekszet több mint 250 dollárért fognak árulni az interneten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik