Élet-Stílus

Banánhéjjal maszturbálni veszélyes – állítják orvosok

Az orális szex élményéhez hasonlító módszer komoly egészségügyi problémákat okozhat.

A Reddit fórumain az utóbbi időben gyakran került szóba a banánnal történő maszturbálás. És itt rögtön le kell szögeznünk: a gyümölcsnek csak a héja játszik szerepet az aktusban, és megoldást a férfiak alkalmazzák előszeretettel.

A fórumozók közül többen évek óta lépnek kapcsolatba ily módon a banánnal, azt mondják, egyetlen maszturbációs technika sem imitálja ennyire tökéletesen az orális szexet.

A banánt lehámozzák (a gyümölcsöt megehetik később is), és a héjába helyezik a szervet. A módszer kedvelői állítják, hogy a héj állaga olyan, mint a legjobb síkosító. Van, aki azt tanácsolja, hogy a héjat pár másodpercre érdemes a mikrohullámú sütőbe is betenni, mielőtt belehelyezzük magunkat. Sőt: van aki azt a technikát osztotta meg az érdeklődő közösséggel, hogy a banánt csak meg kell vágni, a lukon kigyömöszölni a gyümölcsöt, és aztán betenni helyette a cerkát.

A megoldás a JackinWorld című maszturbációs szakportálon is népszerű: a Banana Man nevű eljárás (5-ből) 4.5 pontos értékelést kapott, 358 szavazat alapján.

A Sun brit bulvárlap által megkérdezett orvosok azonban óva intenek; határozottan aggasztónak tartják az ötletet: a cikkben megszólaló Dr. Diana Gill szerint a súrlódáskor kiütések, sebek keletkezhetnek a nemi szerven, de akár gyulladás is kialakulhat. Különösen veszélyes ez a technika azokra nézve, akik allergiás tüneteket szoktak produkálni – például akiknek az óvszer használata is bőrirritációkat okoz.

 

Kiemelt kép:

„1014 napja nem néztem pornót, 1005 napja nem nyúltam magamhoz”
Maszturbálás nélkül élők: egyre több a nő a felnőttfilmek és a függőség ellen küzdő nofap mozgalomban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik