Élet-Stílus

Faketrecekben tartotta gyerekeit egy alabamai család

Három embert tartóztatott le egy súlyos gyermekbántalmazási ügyben az alabamai Lee megye rendőrsége. Az anya, valamint a két nagyszülő embertelen körülmények között nevelte a család négy gyermekét.

A Lee megyei seriff emberei bejelentés alapján mentek ki egy család házához, hogy ellenőrizzék a gyerekek életkörülményeit. A rendőrök embertelen körülményeket találtak a házban, melyben egy három, egy négy, egy tíz és egy tizenegy éves gyerek is élt. Találtak többek között két, fából épített ketrecet is, melyekbe a felnőttek rendszeresen bezárták a gyerekeket – írja egy helyi hírportál.

Pamela Deloris Bond, James H. Bond és Michelle Mann, fotó: Lee County Sheriff’s Office

A gyerekek anyját, a 30 éves Michelle Mannt, valamint nagyszüleiket, a 66 éves Pamela Delores Bondot, és a 69 éves James H. Bondot gyermekbántalmazás, és kiskorúak veszélyeztetésének vádjával letartóztatták. Az anyát ezen felül a tárgyi bizonyítékok manipulálásával is megvádolták.

A nyomozók megtudták, hogy a házban élt egy ötödik, mindössze nyolchónapos gyerek is, de ő nem volt otthon, amikor a rendőrök a házban jártak. A gyerekeket kiemelték a családból, jelenleg állami gondozásban vannak.

Kiemelt kép: Lee County Sheriff’s Office

Ajánlott videó

Olvasói sztorik