Élet-Stílus

Dildóval gyűjtenek pénzt az ausztráliai bozóttűz utáni helyreállításra

„Szexjáték vásárlása még sohasem esett ilyen jól.”

Az ausztráliai bozóttűz megfékezésére, áldozatainak megsegítésére, az újjáépítésre rengetegen ajánlottak fel különböző összegeket. Így ajánlott fel például más sztárok mellett Chris Hemsworth és Elton John egy-egy millió dollárt, Leonardo DiCaprio hárommilliót, Ausztrália egyik leggazdagabb embere, Andrew Forrest pedig 70 millió ausztrál dollárt. De nem csak a gazdagok, mindenki más is adakozik és gyűjt, ezekhez csatlakozott egy szexjátékokat forgalmazó brisbane-i cég, a Geeky Sex Toys is.

14 milliárd forintnyi adományt ad a bozóttüzek elleni küzdelemre egy ausztrál milliárdos
A tűzvész utáni újjáépítésre, valamint a bozóttüzek elleni védekezésre, és a klímaváltozás elleni közdelemre.

Nem is akárhogyan, egy olyan dildót dobnak piacra, amelynek a profitját 100 százalékban a bozóttűz utáni helyreállításhoz ajánlják fel – írta a Pedestrian.

Ez a szilikon játékot kifejezetten arra fejlesztettük ki, hogy segítsük a rászoruló szomszédjainkat. Szexjáték vásárlása még sohasem esett ilyen jól

– olvasható a Down-Under Donation Dildóról a Geeky Sex Toys weboldalán.

https://twitter.com/Geeky_Sex_Toys/status/1215196594888421381

A szexuális segédeszköz 69 ausztrál dollárba kerül, azaz 15 ezer forintba nagyjából, de persze lehetőség van ennél nagyobb összeget is felajánlani a 14 centi hosszú, 11 centi kerületű, egy koalát és Ausztrália partjait is megformáló játékszerért.

A cég január 9-én posztolt először a dildóról, pár órája pedig már arról írtak, hogy meg is ugrották a 10 ezer dolláros célt, sőt már 15 ezer dollár fölött tart a gyűjtés.

https://twitter.com/Geeky_Sex_Toys/status/1216627406921822208

Ajánlott videó

Olvasói sztorik