Élet-Stílus

Sarolta hercegnő kiköpött úgy néz ki, mint Diana unokahúga

Lady Kitty Spencer most lett 29 éves, ezért megosztott egy visszaemlékezős fotót Instagramon. Ezen a képen egy korábbi, gyerekkori születésnapján látható, és bár arról nem ír, hogy pontosan hányadik lehetett, a netezők azonnal Sarolta hercegnőhöz kezdték hasonlítgatni – írja az Express.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kitty Spencer (@kitty.spencer) által megosztott bejegyzés, Dec 28., 2019, időpont: 1:35 (PST időzóna szerint)

Nem kérdés, hogy tényleg észrevehető némi hasonlóság, de azért az már kicsit túlzás, hogy sokan úgy gondolják, olyanok, mintha ikertestvérek lennének. Sarolta egyébként most négyéves, de azt nem tudni, hogy Lady Kitty hányadik születésnapján készült az Instagramra feltöltött kép, a Barbie-s tematikából sejteni lehet, hogy nagyjából ennyi idős lehetett ő is.

Fotó: Ben STANSALL / AFP

Lady Kitty Diana fiatalabb bátyjának, Charles Edward Maurice Spencernek a lánya, divatmodellként dolgozik. Bár ő apja elsőszülöttje, a grófi címet és a család birtokait öccse, Louis Frederick John Spencer fogja örökölni. Kitty többször kifejezte nemtetszését, már ami a nemi egyenlőtlenséget és az öröklés igazságtalanságát illeti, azt is mondta már, hogy nem bánja, ha az öccse örököl mindent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik